Huwelijkskoffertje

Huwelijkskoffertje 

Een koffertje vol met liefde en gelukswensen! Een origineel en persoonlijk koffertje waar je geld, een cadeaubon en/of kleine cadeautjes met gelukswensen in kunt stoppen. Later kan het bruidspaar in het koffertje de kaarten bewaren. Zo blijft alles bij elkaar en is het een mooie herinnering aan deze speciale dag!

Een andere mogelijkheid om het koffertje te gebruiken is bij de bruiloft zelf om er de bedankjes voor de gasten in te stoppen. Zet het koffertje open neer bij een boekje waarin ze gelukswensen voor jullie kunnen schrijven.De gasten kunnen dan uit het koffertje jullie bedankje meenemen. Later kunnen jullie het boekje (of boekjes) in het koffertje bewaren. Het ringenmeisje of jongetje met een koffertje laten lopen tijdens de trouwerij. Of het koffertje als een speelkoffertje voor de kleinetjes gebruiken, zodat het qua styling bij de dag past.

Je kunt nog een extra, persoonlijke tekst aan de binnenzijde laten plaatsen. Dit kan geen heel lange tekst zijn, omdat het dan te klein wordt om mee te werken en hier zijn meerkosten aan verbonden. Maar vind je dit leuk en mocht je dit graag willen, mail gerust je tekst, vragen. dan kan ik aangeven wat de meerkosten zijn.

Er zijn al verschillende ontwerpen gemaakt. Zie de foto’s met voorbeelden. Wanneer u een koffertje via de site besteld krijgt u het ontwerp met de namen in de krans. Wilt u het liever nog unieker en persoonlijker kunt u een foto van het trouwkaartje mailen. Dan kijk ik of ik hiermee een koffertje kan maken. Een huwelijkskoffertje nav de trouwkaart is zeker een succes!

Toont alle 3 resultaten