zwangerschapsaankondiging koffertje blog

Zwangerschapsaankondiging met een koffertje

Hoe vertel ik op een bijzondere manier aan mijn ouders, broer, zus, vrienden enz dat we in blijde verwachting zijn? Zwanger van jullie eerste, tweede, derde of misschien wel vierde kindje. Van harte gefeliciteerd! Jullie ouders worden grootouders. Je broer en/of zus worden oom en tante en wellicht zijn sommige vrienden zo dierbaar dat ze straks ook de titel oom of tante krijgen. En nu zijn jullie op zoek naar een speciale manier om het heugelijke nieuws te vertellen. Pinterest staat vol met leuke en originele ideeën. Een foto van jullie twee met een paar extra minime schoentjes. De eerste echo ingelijst. Een waslijn met daaraan rompertjes. Er zijn legio leuke ideeën. Google zwangerschapsaankondiging, klik op afbeeldingen en er staan toffe ideeën genoeg op internet. Op deze website vind je allerlei toffe ontwerpen om je zwangerschapsaankondiging met een koffertje te doen.

Zwangerschapsaankondiging met een koffertje

Op mijn website vind je en variatie aan koffertjes waarmee je jullie zwangerschap aan je ouders, broer zus of andere, lieve naasten, kunt vertellen. Van een grappig overlevingspakket-koffertje tot een koffertje moments & memories waar straks allemaal kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. Voor iedereen is het een ander moment. De een wil het graag met een knipoog vertellen. terwijl een ander er een romantisch plaatje voor ogen mee heeft. Gelukkig zijn we allemaal anders en kan een koffertje naar ieders wens aangepast worden. Dat is ook meteen de rede, waarom er geen inhoud in de koffertjes zit. De een wil een praktische pakket en de ander juist een koffertje met een schattige inhoud. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Die laatste zin maakt het daarom ook zo leuk voor mij om de koffertjes te mogen maken. Doordat ik regelmatig gevraagd wordt voor kleine aanpassingen aan een ontwerp, blijft het bijzonder. Ook worden persoonlijker verhalen met mij gedeeld. Mooie, grappige, ontroerende en soms ook verdrietig…. Heel speciaal dat iemand zoiets persoonlijks aan je vertelt.

 
Cadeau en verhaalsuggesties

Ideeën voor cadeautjes die je in het koffertje kunt doen zijn: miniverpakkingen verzorgingsproducten voor jullie kindje, een knuffeltje waar je straks zeker reserve van wil hebben, luiers met doekjes zodat ze mee kunnen helpen met verschonen, een speentje, een rompertje, een rammelaar, een bijtring, een schattig mutsje of een invulboekje voor opa & oma, oom & tante. Jullie hebben vast betere ideeën en weten precies wat het best past bij de persoon die het krijgt.

 

Grote avonturen beginnen klein zwangerschapsaankondiging met een koffertjeHieronder een mooi verhaal die je zou kunnen gebruiken bij jullie moment en natuurlijk aan te passen naar jullie situatie en op de foto een passend ontwerp:

Ooit, lang geleden, begon ons avontuur als een verliefd stel. We hebben samen bergen beklommen, door valleien gewandeld en de prachtige zonsondergangen van het leven bewonderd. Vandaag staan we opnieuw aan de rand van iets groots, iets ongelooflijks.

In een leuk winkeltje op een van onze reizen kwamen we dit koffertje tegen. Dit koffertje was bijzonder, want het hield geheimen vast en was getuige van vele gelukkige momenten. We besloten dit koffertje met ons mee te nemen op onze reis.

Terwijl we door de kronkelende paden van het leven liepen, vulde dit koffertje zich met liefde, lachen en warme herinneringen. En toen, op een dag, stopten we bij het meest waardevolle geheim dat dit koffertje ooit heeft bewaard – een klein rompertje, piepklein en zacht.

Lieve (aanstaande grootouders/broers en zussen),

In dit koffertje zit niet alleen onze geschiedenis, maar ook de toekomst. Ons avontuur wordt groter, onze liefde wordt dieper, want binnenkort zal er een nieuw hoofdstuk beginnen. We zijn in blijde verwachting en kunnen niet wachten om deze reis met jullie te delen.

Zet je schrap voor nog meer liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Het koffertje wordt groter, de reis wordt spannender, en ons hart overstroomt van vreugde.

Met liefde,

 

 

 

Verder uitwerken…..we willen de peetoom en/of peettante vragen.

peetoom of peettante vragen op een originele manier met een koffertje

peetoom of peettante vragen op een originele manier met een koffertje

zwangerschapsaankondiging broer oom zus tante

zwangerschapsaankondiging broer oom zus tante peetoom of peettante vragen op een originele manier met een koffertje

peetoom of peettante vragen op een originele manier met een koffertje

peetoom of peettante vragen op een originele manier met een koffertje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie gaan trouwen. En zo zijn er nog meer gelegenheden, speciale momenten in het leven waarbij het leuk is om een koffertje te gebruiken.Nu dwaal ik al af met gelegenheden opsommen waarbij je het heugelijke nieuws met een koffertje kunt vertellen. In deze blog zou ik schrijven hoe je op een leuke of mooie manier kunt vertellen dat je zwanger bent.