Zwangerschapsaankondiging met een koffertje

 

Op een originele manier je zwangerschapsaankondiging doen met een koffertje bij je (schoon)ouders, broer en/of zus, vrienden. Leuk om de aanstaande grootouders, oom en tante te verrassen met een kinderkoffertje waar je eventueel kleine cadeautjes in kunt stoppen naar eigen inzicht en passend bij de ontvanger en de aankondiging van de zwangerschap. Zo maak je van het moment van bekend maken een mooie en speciale herinnering samen!

Maar ook voor andere gelegenheden kan dit een passend koffertje zijn om te vullen met een mooie boodschap! Denk bijvoorbeeld aan: Jullie getuigen vragen voor het huwelijk. De peettante en peetoom vragen van jullie kindje. Sommige ontwerpen lenen zich ook goed voor een andere mooie momenten. En mocht de tekst of het ontwerp hiervoor iets aangepast moeten worden, is dat geen probleem.

Ideeën voor cadeautjes zijn miniverpakkingen verzorgingsproducten voor jullie kindje, een knuffeltje waar je straks zeker reserve van wil hebben, luiers met doekjes, zodat ze mee kunnen helpen met verschonen, een speentje, een rompertje, een rammelaar, een bijtring, een schattig mutsje of een invulboekje voor opa & oma, oom & tante. Jullie hebben vast betere ideeën en weten precies wat het best past bij de persoon die het krijgt. Voor het vragen van getuigen misschien een mini flesje bubbels, snoepringen, slingers, confetti kanon enz

Meer foto’s en andere ontwerpen

Er zijn inmiddels diverse ontwerpen aan zwangerschapsaankondigingen. Er zijn natuurlijk ook legio verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan voor het allereerst opa en oma worden, het vijfde kleinkind mogen verwelkomen, oma’s waar gelogeerd gaat worden, opa’s die straks met hun kleinzoon willen gaan vissen, bonus grootouders, broers die oom worden, tantes die graag willen oppassen enz enz Ook heb ik gemerkt dat de koffertjes niet alleen als zwangerschapsaankondiging gegeven worden, maar ook door vrienden of collega’s die de opa en/ of oma wil feliciteren met het aanstaande grootouderschap. Onwijs leuk natuurlijk!

Op deze pagina staan mogelijk nog leuke koffertjes ideeën voor je.

Hier vind je de meer gangbare ontwerpen. Wanneer je doorklikt op een ontwerp staan er vaak al foto’s bij van varianten die ik mocht maken. Mocht je op sociale media nog een andere variant gezien hebben of graag een aanpassing willen die bij jullie past. Mail naar info@bepenco.com Ik help je graag!