Fotocredits: Katja Weessies

Wie zijn wij

Ik ben Samantha Moonen en ben het gezicht achter Bep&co. Ik woon met mijn partner en onze 3 kinderen (jongen van 15j en een meisje en jongen van 11j) in Breda. Voor Bep & co werkte ik in het basisonderwijs als groepsleerkracht.

Eind 2011 ben ik gestart met Bep&co. Fijn vanuit huis werken, mijn eigen tijd indelen en intussen voor de kinderen zorgen. Voor die periode in mijn leven was dat een goede mix. De kinderen werden groter en zelfstandiger en ik kreeg de kans een tijdje als invaljuf te werken. Dat was erg leuk. Door de lockdown (Covid-19) stopte dit invallen.  De verkopen gingen ook zo goed dat ik Bep&co met invallen niet meer kon combineren en ik mij weer helemaal op mijn bedrijf heb gericht.

In het begin van Bep&co bedrukte ik ook textiel en maakte strijkapplicaties. Gaande weg ben ik daar mee gestopt en ben mij gaan specialiseren in één product. Textiel en strijkapplicaties zijn verdwenen en ik maak nu alleen nog maar toffe koffertjes! De beste keus die ik heb kunnen maken.

Op de website vind je koffertjes voor verschillende gelegenheden waarbij klanten het leuk vonden een koffertje te geven. Denk aan zwangerschapsaankondigingen, verjaardagen, jubileums, Sinterklaas of Kerstmis, huwelijk of herinneringskoffertje. Het zijn er intussen zoveel dat je op de website maar een heel klein gedeelte kunt zien. Op sociale media (Facebook, Instagram, Pinterest) plaatst ik vaak deze mooie koffertjes. Voor jullie als inspiratie en voor mij natuurlijk voor de zichtbaarheid, zodat ik leuke koffertjes kan blijven maken.

Wil jij een recensie schrijven op sociale media of op google over je ervaring met Bep&co? Graag! En vertel het vooral vrienden. Tevreden klanten zijn de beste reclame. Alvast bedankt!