Wie

 

Ik ben Samantha Moonen en woon met partner en onze 3 kinderen in Breda. Voor Bep & co werkte ik in het basisonderwijs als groepsleerkracht.

Eind 2011 ben ik gestart met Bep&co. Fijn vanuit huis werken, mijn eigen tijd indelen en intussen voor de kinderen zorgen. Voor die periode in mijn leven was dat een goede mix. De kinderen werden groter en zelfstandiger en ik kreeg de kans een tijdje als invaljuf te werken. Door de lockdown (Covid-19) stopte dit invallen.  De verkopen gingen ook zo goed dat ik Bep&co met invallen niet meer kon combineren.

In het begin van Bep&co dacht ik ooit langzaam uit te breiden met een ruimer assortiment dat idee is heel erg bijgesteld naar specialiseren in één product. Textiel en strijkapplicaties zijn verdwenen en ik maak nu alleen nog maar toffe koffertjes! De beste keus die ik heb kunnen maken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Bep&co en naar mij? Via verschillende social media ben ik te volgen. Leuk je daar te zien! Ik ben benieuwd naar jouw reacties.

Wil jij een recensie schrijven op sociale media over je ervaring met Bep&co? Graag! En vertel het vooral je vrienden! Alvast bedankt!