Veelgestelde vragen

 
1. Wat is de levertijd?
Ik reken graag met 2-3 werkdagen na betaling. Bijna altijd is het sneller klaar en verzonden (de volgende werkdag). Bij twijfel of spoed, mail gerust. Ook ik neem namelijk wel eens een dagje vrij, heb een afspraak of loopt het minder soepel die dag ūüėČ Vandaar dat ik mijzelf die speling gun.
Bij een koffertje nav een geboortekaartje of een ander speciaal ontwerp duurt het langer, maar dit gaat in overleg. Dan wordt een ontwerp gemaakt en zal deze goedgekeurd moeten worden enz enz.
NB. In de zomervakantie (schoolvakantie regio zuid) zijn wij zeker een periode van 3 weken gesloten. Tijdens andere schoolvakanties kunnen ook extra vrije dagen voorkomen Zie homepage en/of sociale media voor exacte data.
  
2. Wat zijn de verzendkosten?
Voor pakketpost rekenen wij 7,87  euro binnen NL. Voor klanten uit Belgie zijn de verzendkosten 12,75. Verzonden met DHL met track and trace. Wanneer je de bestelling komt ophalen in Breda, rekenen we geen verzendkosten en overleggen we op welk moment het schikt.
 РNaar een ander land verzenden kan. Dan bekijken we samen op welke manier we het beste kunnen verzenden. To send to another country is possible. Please send us an email
  
3. Kan ik het op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan! Bij het afhandelen van de order is er een mogelijkheid om een ander adres van bezorging in te vullen. Mail ook gerust een leuk berichtje voor de ontvanger. Dan zorgen wij dat dit berichtje met het cadeau wordt meegestuurd.
Het wordt verzonden in een bruine verzenddoos waarbij je aan de buitenkant niet kunt zien wat de inhoud is. In het klein staat de afzender op de doos.
  
4. Kan het als een cadeau worden ingepakt?
Wij pakken de bestelling standaard als een cadeautje in.
  
5. Op welke wijze kan ik betalen?
Dat kan via iDeal, Mistercash, overmaking op NL91INGB0006263806 tnv Bep&co (graag naam of ordernummer vermelden bij opmerkingen), via Tikkie of met een betaalverzoek van de bank.
 
 6. Wat is de afmeting van de kinderkoffertjes?
Het standaardformaat die wij gebruiken is 25x16x9cm en voor enkele ontwerpen is er ook de mogelijkheid om een koffertje met formaat 30x20x9cm te kiezen. Dit vinden wij het mooie verhouding qua koffertje. Wanneer je graag een ander formaat wilt of een andere kleur koffertje. Neem dan even contact op via info@bepenco.com. Dan overleggen we of deze mee kan komen met een levering van voorraad. 
  
7. Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Geef per telefoon of mail aan welke klacht je hebt. Wij zoeken dan samen naar een oplossing. Bep & co heeft graag tevreden klanten!
  
8. Hoe kan ik een gevuld kraampakket bestellen?
Bep&co werkt samen met kinderwinkel Dot en Julot in Breda. Zij verkopen kleding, knuffels, cadeautjes enz Wij helpen graag om een mooi compleet pakket samen te stellen. Mail of bel gerust wat mogelijk is.

¬†————————————————————————————————————————————————————————————————-

Algemene voorwaarden van Bep & co gevestigd te Breda en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 54085772. Wanneer u een bestelling plaatst bij Bep & co, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Algemeen

 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle te koop aangeboden producten van Bep & co.
 • De voorwaarden zijn te vinden op de website van Bep & co.
 • Op verzoek zendt Bep & co u schriftelijk een exemplaar.
 • Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Prijzen en levering

 • Alle genoemde prijzen zijn in euro‚Äôs en inclusief BTW.
 • Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
 • Alle op onze¬†website genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

Kortingscode

 • Korting is niet geldig op cadeaubonnen, speciale ontwerpen voor klant, verzending, reeds afgeprijsde producten of icm een andere korting.

Bestellen

 • U kunt een product bestellen via onze website,¬†e-mailadres info@bepenco.com of telefoonnummer 06-5354 8381 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 ‚Äď 18.00 uur).¬†U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling
 • Indien u een product via onze website heeft besteld, heeft u de keuze te betalen via iDEAL, Mistercash of de kosten¬†vooraf over te maken op IBAN¬†rekeningnummer NL91 INGB 0006 2638 06¬†t.n.v. Bep & co.
 • Bij bestelling via e-mail of¬†telefoon dient u de kosten¬†vooraf over te maken.
 • Na ontvangst van het te betalen bedrag¬†verzendt Bep & co uw bestelling per post.

Bestelling retourneren

 • Indien u niet tevreden bent over het aangekochte product kunt het product¬†retour zenden. Via het e-mailadres info@bepenco.com kunt u aangeven dat u het product wilt retourneren met de reden hiervan.
 • U kunt het product binnen 14¬†werkdagen na ontvangst aan ons retour zenden.
 • U kunt producten alleen onbeschadigd en in originele staat retourneren.
 • Producten uit de koopjeshoek, speciale ontwerpen of producten met naam kunnen niet worden geretourneerd.
 • Na ontvangst van het product, zal Bep & co zo snel mogelijk het aankoopbedrag en verzendkosten¬†terugbetalen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
 • N.B. Wanneer een product speciaal gemaakt en/of gepersonaliseerd¬†is, heeft Bep&co het recht terugname van het product te weigeren.¬†Tijdens het ontwerpproces krijgt u een voorbeeld. Het ontwerp dient door klant te zijn goedgekeurd.

Gebruik en aansprakelijkheid

 • Bep & co kan niet aansprakelijk gesteld voor mogelijk letsel of schade aan shirts oid en andere zaken na, of als gevolg van het gebruik van producten van Bep & co.

Privacy

 • Wanneer u een bestelling plaatst worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Bep & co. Indien u dat wenst worden uw gegevens uit het klantenbestand verwijderd.
 • Bep & co zal nooit uw persoonsgegevens openbaar maken aan derden.
 • Bep & co maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Indien u dit wenst kunt u zich van deze mailinglijst laten verwijderen.

Toepasselijk recht en geschillen

 • Op alle zaken van Bep & co is het Nederlandse recht van toepassing.
 • In geval van een geschil, geeft de partij naar wiens oordeel sprake is van een geschil, schriftelijk aan de andere partij te kennen dat er sprake is van een geschil.
 • Bep & co en koper zullen in geval van een geschil eerst naar beste kunnen en in onderling overleg een oplossing trachten te bewerkstelligen.
 • Ieder geschil over de overeenkomst tussen Bep & co en de koper dat niet kan worden opgelost, zal worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Breda.

¬†————————————————————————————————————————————————————————————————-

AVG

Bep&co gebruikt uw gegevens alleen ten behoeve van het verzenden van uw bestelling en verkoopt gegevens niet door. Wij dragen er zorg voor dat de site, zodat uw gegevens beveiligd zijn.

Hiervoor hebben wij nodig: naam , adres (telefoonummer en/of mailadres om eventueel sneller contact met u op te kunnen nemen wanneer dit betrekking heeft op uw bestelling) voor het verzenden van uw bestelling. Wij maken gebruik van DHL. Wij voeren bij DHL uw adresgegevens in om een verzendlabel te kunnen maken en bij pakketpost ook uw emailadres om een track and tracecode te kunnen mailen.

U ontvangt alleen nieuwsbrieven wanneer u zich hiervoor heeft aangemeld en u kunt zich via de nieuwsbrief ook uitschrijven wanneer u deze niet meer wenst te ontvangen.

Uw factuur wordt alleen voor de belasting bewaard en daarna uit het systeem verwijderd. Mocht u dit eerder verwijderd willen hebben, kunt u ons hierover altijd mailen.

Contactgevens van Bep&co staan op deze pagina

 

 

 

¬© Bep & co ‚Äď kinderkoffertjes.com |¬†Veelgestelde vragen, algemene voorwaarden en AVG