1. Wat is de levertijd?

2-5* werkdagen na betaling. Voor een koffertje nav een geboortekaartje of een ander speciaal ontwerp kan dit in sommige gevallen iets langer zijn, maar dit gaat in overleg. Vaak is het sneller klaar en verzonden. Bij twijfel of spoed, mail gerust. 

* In de zomervakantie zijn wij een periode van ongeveer 4 weken gesloten. Ook kan het zijn dat we een weekje weg zijn. Vandaar het ruime verschil van werkdagen. 

 

2. Wat zijn de verzendkosten?

– Voor pakketpost rekenen wij 5,75 euro binnen NL. Voor klanten uit Belgie zijn de verzendkosten  12,75 Verzonden met DHL met track and trace. Wanneer je de bestelling komt ophalen in Breda, rekenen we geen verzendkosten.

 

3. Kan ik het op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat kan! Bij het afhandelen van de order is er een mogelijkheid om een ander adres van bezorging in te vullen. Mail ook gerust een leuk berichtje voor de ontvanger. Dan zorgen wij dat dit berichtje met het cadeau wordt meegestuurd.

 

4. Kan het als een cadeau worden ingepakt?

Wij pakken de bestelling standaard als een cadeautje in.

 

5. Op welke wijze kan ik betalen?

Dat kan via iDeal, overmaking op NL91INGB0006263806 tnv Bep&co, via Tikkie of met een betaalverzoek van de bank. 

 

6. Wat is de afmeting van de kinderkoffertjes?

Het standaardformaat die wij gebruiken is ong. 25x16x9cm. Dit vinden wij het mooie verhouding qua koffertje. Bij sommige ontwerpen is de mogelijkheid om te kiezen voor formaat 30x20x9cm. Wanneer je voor een koffertje graag een ander formaat wil en die mogelijkheid is er niet, neem dan even contact op. Dan overleggen we of deze mee kan komen met een levering van voorraad. Dit kan ook wanneer je graag een andere kleur koffertje zou willen.

Stuur een mail met je wensen naar info@bepenco.com en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

 

7. Ik ben niet tevreden. Wat nu?

Geef per telefoon of mail aan welke klacht je hebt. Wij zoeken dan samen naar een oplossing. Bep & co heeft graag tevreden klanten!

 

8. Hoe kan ik een kraampakket bestellen?

Bep&co werkt samen met kinderwinkel Dot en Julot in Breda. Zij verkopen kleding, knuffels, cadeautjes enz 

Wij helpen graag om een mooi compleet pakket samen te stellen.