Koffertjes met naam

Koffertjes met naam zijn een persoonlijk, mooi kraamcadeau of een origineel cadeau voor een verjaardag.

Als kraamcadeau is het leuk om er kleine verzorgingsspulletjes in te stoppen, babykleertjes of een knuffeltje. Het naamkoffertje kan dienen voor het opbergen van felicitatie kaarten of andere belangrijke, kleine herinneringen die je graag wil bewaren op een bijzondere manier. Zo raak je de kleine spulletjes die je graag wil bewaren niet kwijt en het is mooi verpakt. Je geeft het kinderkoffertje dan een mooi plekje op de kinderkamer en de styling is compleet!

Als verjaardagskoffertje is het een leuk speelkoffertjes voor autootjes, dino’s, haarspeldjes, sieraden enz Maar ook een leuk fotoboekje met herinneringen van bijvoorbeeld het eerste levensjaar is natuurlijk onwijs leuk om te krijgen. Opa en oma, oom en tante die samen met de jarige naar de foto’s kunnen kijken en kunnen benoemen wie of wat er herkend wordt. Een leuke traditie om ieder jaar een persoonlijk fotoboekje te maken en in het koffertje te bewaren.

Wanneer een kindje een heftige periode doormaakt in zijn of haar leven zou het koffertje ook gebruikt kunnen worden als herinneringskoffertje of troostkoffertje. Stop er dierbare herinneringen in en gebruik het om er steeds samen in te kijken en over te praten. De tekst aanpassen of iets toevoegen als bijv Lieve Sara, Stoere Bram of …… kan. Laat vooral weten wat het best bij jullie past.

Wanneer je graag eerst een voorbeeld met de naam van het kindje wil zien, voorkeur voor een ander lettertype hebt of iets anders, mail dan naar info@bepenco.com

Een ander mooi en persoonlijk cadeau zijn de koffertjes nav het geboortekaartje