Blog: Zwangerschapsaankondiging met een koffertje

Hoe vertel ik ‘het’ op een bijzondere manier aan mijn ouders, broer, zus, vrienden enz? In blijde verwachting van jullie eerste, tweede, derde of misschien wel vierde kindje. Jullie willen de peetoom en/of peettante vragen. Jullie gaan trouwen. En zo zijn er nog meer gelegenheden, speciale momenten in het leven waarbij het leuk is om een koffertje te gebruiken. Van harte gefeliciteerd! Nu dwaal ik al af met gelegenheden opsommen waarbij je het heugelijke nieuws met een koffertje kunt vertellen. In deze blog zou ik schrijven hoe je op een leuke manier kunt vertellen dat je zwanger bent:

Pinterest staat vol met leuke en originele ideeën. Een foto van jullie twee met een paar extra MiniMe schoentjes. De eerste echo ingelijst. Een waslijn met daaraan rompertjes. Er zijn zoveel leuke ideeën.

Op mijn website vind je en variatie aan koffertjes waarmee je jullie zwangerschap aan je ouders kunt vertellen. Van een grappig overlevingspakket-koffertje tot een koffertje moments & memories waar straks allemaal kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. Voor iedereen is het een ander moment. Daarom zit er ook geen inhoud in de koffertjes. De een wil een grappig pakket en een ander een praktische of juist een schattige inhoud.

Verder uitwerken……

 

zwangerschapsaankondiging koffertje blog