Blog

zwangerschapsaankondiging koffertje blogZwangerschapsaankondiging met een koffertje

Hoe vertel ik op een bijzondere manier aan mijn ouders, broer, zus, vrienden enz dat we in blijde verwachting zijn? Zwanger van jullie eerste, tweede, derde of misschien wel vierde kindje. Van harte gefeliciteerd! Jullie ouders worden grootouders. Je broer en/of zus worden oom en tante en wellicht zijn sommige vrienden zo dierbaar dat ze straks ook de titel oom of tante krijgen. En nu zijn jullie op zoek naar een speciale manier om het heugelijke nieuws te vertellen. Pinterest staat vol met leuke en originele ideeën. Een foto van jullie twee met een paar extra minime schoentjes. De eerste echo ingelijst. Een waslijn met daaraan rompertjes. Er zijn legio leuke ideeën. Google zwangerschapsaankondiging, klik op afbeeldingen en er staan toffe ideeën genoeg op internet.

 

 

 

 

 

Zwangerschapsaankondiging met een koffertje

Op mijn website vind je en variatie aan koffertjes waarmee je jullie zwangerschap aan je ouders, broer zus of andere, lieve naasten, kunt vertellen. Van een grappig overlevingspakket-koffertje tot een koffertje moments & memories waar straks allemaal kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. Voor iedereen is het een ander moment. De een wil het graag met een knipoog vertellen. terwijl een ander er een romantisch plaatje voor ogen mee heeft. Gelukkig zijn we allemaal anders en kan een koffertje naar ieders wens aangepast worden. Dat is ook meteen de rede, waarom er geen inhoud in de koffertjes zit. De een wil een praktische pakket en de ander juist een koffertje met een schattige inhoud. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Die laatste zin maakt het daarom ook zo leuk voor mij om de koffertjes te mogen maken. Doordat ik regelmatig gevraagd wordt voor kleine aanpassingen aan een ontwerp, blijft het bijzonder. Ook worden persoonlijker verhalen met mij gedeeld. Mooie, grappige, ontroerende en soms ook verdrietig…. Heel speciaal dat iemand je dit dan vertelt.

Verder uitwerken…..willen de peetoom en/of peettante vragen.

Jullie gaan trouwen. En zo zijn er nog meer gelegenheden, speciale momenten in het leven waarbij het leuk is om een koffertje te gebruiken.Nu dwaal ik al af met gelegenheden opsommen waarbij je het heugelijke nieuws met een koffertje kunt vertellen. In deze blog zou ik schrijven hoe je op een leuke of mooie manier kunt vertellen dat je zwanger bent.